Nabídka
Kontakty
PN AUTO s.r.o.
Na betonce 863/8
Praha 5 Radotín
153 00

Tel./Fax. 251 682 866
Pavel Panýrek mob: 776389501
E-mail: info@pn-autodoplnky.cz

Obchodní podmínky

PN Autodoplňky / Obchodní podmínky

Bezpečnost a ochrana osobních údajů GDPR

Při nakládání s daty se zavazujeme řídit zákonem č. 101/2000 Sb. a zákonem o ochraně osobních údajů a GDPR (General Data Protection Regulation) - nařízení 2016/679 Evropského parlamentu a Rady EU.

Prohlášení o ochraně osobních údajů

Společnost PN AUTO s.r.o., provozovatel internetového obchodu www.pn-autodoplnky.cz, prohlašuje, že veškeré osobní údaje jsou považovány za přísně důvěrné a je s nimi nakládáno v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. a zákonem o ochraně osobních údajů a GDPR (General Data Protection Regulation) - nařízení 2016/679 Evropského parlamentu a Rady EU a v souladu s  Obchodními podmínkami společnosti PN AUTO s.r.o..

Všeobecné obchodní podmínky pro nákup v tomto internetovém obchodě

1) VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ

Kupující učiněním závazné objednávky stvrzuje, že akceptuje Obchodní podmínky pro dodávku zboží vyhlášené prodávajícím. Vztahy mezi kupujícím a prodávajícím se řídí těmito obchodními podmínkami, které jsou zároveň pro obě strany závazné.

2) OBJEDNÁNÍ ZBOŽÍ A SLUŽEB

Nabízíme vám možnost nákupu přímo z Vašeho domova, kde můžete nakupovat nonstop. Objednávat si můžete jednoduše a pohodlně pomocí nákupního košíku, telefonu, e-mailu, či písemně na naši adrese.
Předmětem smlouvy je pouze zboží uvedené v kupní smlouvě - objednávce. Rozměry, váha, výkony, kapacita a ostatní údaje uvedené na našich stránkách, v katalozích, prospektech a jiných tiskovinách jsou údaji nezávaznými a vycházejícími z údajů výrobců. V případě nesrovnalostí Vás samozřejmě budeme kontaktovat.
Zavazujeme se, že svým odběratelům budeme dodávat jen zboží v perfektním stavu a v souladu se specifikacemi či vlastnostmi obvyklými pro daný druh zboží vyhovujících daným normám, předpisům a nařízením platným na území České republiky a zároveň řádně vybavené českými návody k obsluze, záručními listy a seznamy pozáručních servisních středisek je-li to pro daný druh zboží obvyklé.
Podmínkou pro naplnění platnosti naší elektronické objednávky je vyplnění veškerých požadovaných údajů a náležitostí uvedených v objednávkovém formuláři. Objednávka je zároveň návrhem kupní smlouvy, kdy samotná kupní smlouva posléze vzniká samotným dodáním zboží. K uzavření kupní smlouvy se vyžaduje formální potvrzení objednávky prodávajícím. V jednotlivých, zejména cenově náročnějších případech, si prodávající vyhrazuje právo k vzniku smlouvy potvrzením objednávky nejlépe osobně nebo telefonicky a úhradu finanční zálohy kupujícím.
V případě, že v průběhu doby, kdy bylo zboží objednáno, došlo k výrazné změně kurzu zahraniční měny nebo ke změně ceny či dodávaného sortimentu ze strany dodavatele, má naše firma právo objednávku po dohodě s kupujícím modifikovat nebo od ní jednostranně s okamžitou platností odstoupit. Stejné oprávnění si vyhrazujeme i v případě, kdy výrobce přestane dodávat objednaný produkt nebo uvede na trh novou verzi produktu popřípadě výrazným způsobem změní cenu produktu.

3) POTVRZENÍ OBJEDNÁVKY

Objednávka je přijata do 24 hodin,  objednávky a odeslání - pokud potřebujete vědět kdy byla vaše objednávka odeslána můžete nás kontaktovat , rádi Vám odpovíme . V případě nejasností Vás budeme samozřejmě kontaktovat.

4) ZRUŠENÍ OBJEDNÁVKY

Zrušení objednávky je možné pouze po dohodě s dodavatelem.

5) BALNÉ A POŠTOVNÉ

Objednané zboží Vám zašleme přepravní službou PPL, nebo poštou na dobírku. Poštovné a balné se řídí platnými ceníky pošty, nebo PPL. V případě nadrozměrné zásilky expedované Českou poštou, může být cena vyšší než je uvedena v objednávce. Cena poštovného na jeden balík do 5kg je 250,- Kč.
U zboží, jehož hodnota přesáhne 6000,- s DPH, hradí poštovné dodavatel. ( vyjma zboží které je finančně náročné na přepravu, v tom případě Vás kontaktujeme a dohodneme individuální cenu ).Na plastové barely u některých výrobků bude účtována záloha(barel 25L 100,- a barel 50L 300,- bez DPH) do vrácení barelů.(Pokud budete objednávat plastové vany , česká pošta účtuje 80,-kč navíc za neskladný balík.) Balík na Slovensko posíláme poštou minimální cena za poštovné je 1550,-kč.


6) DODACÍ LHŮTA

Dodací lhůta je od 1 do 14 dnů. V případě specielní objednávky, bude dodací doba upřesněna.

7) VRÁCENÍ ZBOŽÍ

Je možné pouze po dohodě s dodavatelem do 10 dnů od prodeje, v nepoškozeném stavu a v originálním balení , vyjma zboží které bylo vyrobeno na zakázku. Finanční částky vracíme pouze převodem na bankovní účet nebo v hotovosti na naší provozovně. Při odstoupení od smlouvy má právo dodavatel na storno poplatky.

8) REKLAMACE A ZÁRUKA

Reklamaci je možné uplatnit v souladu s právními předpisy. Záruka je dle zákonné lhůty 24 měsíců. Kupující spotřebitel doručí na vlastní náklady (zásilky na dobírku nepřijímáme, není-li předem dohodnuto jinak) a riziko reklamované zboží na adresu naší firmy se stručným popisem reklamované vady. Odpovědný pracovník reklamačního oddělení posoudí reklamovanou vadu a rozhodne o důvodnosti reklamace, pokud je to možné, ihned. O uplatnění reklamace sepíše pracovník s kupujícím spotřebitelem reklamační protokol, ve kterém uvede popis reklamované vady, způsob a termín vyřízení reklamace (nejpozději do 30 dnů od sepsání reklamace) .


Záruka se nevztahuje na:

a) vady vzniklé běžným používáním
b) nesprávným použitím výrobku
c) nesprávným skladováním

Postup při reklamaci:

1) informujte nás o reklamaci telefonicky, e-mailem, či písemně
2) do zásilky uveďte důvod reklamace, vaši adresu
3) doklad o nabytí reklamovaného zboží u naší firmy

Vaši reklamaci vyřídíme co nejrychleji, nejpozději do 30 dnů od jejího vzniku, tedy převzetí zboží naší firmou.

Obaly :
Dodavatel je součástí systému zpětného odběru a využití obalů EKO-KOM.                 .

Vyhledej...
Nákupní košík

V košíku máte : 0 ks

Zobrazit košík
Nejnovější
Nejprodávanější
©2019 PN Auto.cz | Nový Shop - aplikace pro internetové obchody.